22.04.2011 року службою у справах дітей спільно з працівниками прокуратури міста та кримінальної міліції у справах дітей було проведено вечірній рейд «Діти вулиці».
(ох блін скільки народу... і все це заради..................)
......
В ході рейду було виявлено 2 неповнолітніх, які вживали спиртні напої (!) та 1 особу, яка продала близько 23 години неповнолітній дівчині пиво.
(Заради трьох можна було ще й спецназ визвати! протупили...

.......... складено відповідні адміністративні протоколи ...................... і знову блаблабла.........
Інфо мерії.
Я оце думаю.. тепер працівники кіосків можуть спати спокійно і торгувати так далі, бо хз коли (нескоро) буде "наступний рейд".
З усією повагою до вищевказаних працівників, та я за день бачу таких випадків більше, ніж ви за кілька таких рейдів

Не простіше було б прорекламувати якийсь номер тел, куди можна подзвонити та повідомити що і де.. + рейди з продажу пива і т.п. неповнолітнім влаштовувати так часто як ви на роботу ходите... тобто - часто!
Багато людей, особливо молоді, самі готові здійснювати такий контроль-допомогу, але ж ви не даєте механізму.
П.С.: Здається сам продаж пива (крім б/а) та інших алкогольних напоїв неповнолітнім заборонений, тож неважливо - здійснювався він о 12 дня чи "близько 23 години".
П.П.С.: Щодо штрафування неповнолітніх. Штраф - це звісно діло, але пропонуємо перший раз не фіксувати порушення, а просто робити попередження та вносити данні про неповнолітнього (ПІБ та ін, за необхідності) до "бази". Якщо ця особа вдруге помічена - штраф, без питань, у відповідності до законодавства.
Для продавців - штраф відразу. КАПУ - штраф від тридцяти до ста нмдг (510-1700₴). Це ж нормальні штрафи, не те що раніше.. тож варто скористатись цим.

.