Я веб-розробник із Білої Церкви. На разі працюю в Києві.
Сьогодні зранку прокинувся з ідеєю зробити корисний україномовний сайт Білої Церкви. Сни я запам’ятовую рідко, тому сприйняв це як знак долі

Обдумавши цю ідею з годинку, вирішив, що ідея має перспективи і варта мого часу. Щонайменше, є нагода принести користь рідному місту.
Розділи, які вже планую додати до сайту:
• афіша (театр, кіно, клуби, концерти, заходи);
• краєзнавство (статті Євгена Чернецького та інших про історію Білої Церкви — у них я ще не питав дозволу, але спробую домовитись);
• місцева політика (біографії членів міськради з можливістю коментувати, можливо останні події);
• інтерв’ю з видатники білоцерківчанами;
• дошка оголошень;
• можливо, знайомства (там спробую реалізувати цікаві функції, відсутні на великих сайтах знайомств).
Звичайно, сайт буде відкритий для матеріалів авторів/журналістів, які захочуть опублікуватися на сайті. Якщо сайт ненароком стане прибутковим, то матеріали будуть оплачуватися.
Фактично, я хочу створити майданчик для якісної інформації про Білу Церкву, бо хорошої незалежної місцевої газети у нас в місті нема (наскільки я знаю). А це, як відомо, негативно вливає на благоустрій міста. Мені також відомо, що в Білій Церкві живуть унікальні цікаві люди, про яких в інтернеті дуже мало інформації. Завдяки сайту я хочу розповісти про таких людей та й сам дізнатися про них. Ці люди також могли б ділитися своїми думками на сторінках сайту.
Але хотів би порадитися з іншими проактивними молодими людьми з Білої Церкви:
1) Які функції та/чи розділи ви хотіли би бачити на новому сайті Білої Церкви?
2) Якої інформації вам бракує про рідне місто?
3) Чи хотіли би ви долучитися до наповнення/створення цього сайту?
І також: зверніть увагу на опитування щодо бажаної адреси сайту.
На все добре!